Ökolight


Tisztelt Partnerünk!
Minden vállalkozás arra szereti összpontosítani figyelmét, amihez a legjobban ért, legyen szó kereskedelemről, informatikai szolgáltatásokról, termelésről vagy éppen tanácsadói szolgáltatásokról.

A könyvelés a vállalkozások többségének komoly kihívást jelent, ennél fogva jelentős figyelmet igényel a vezetés részéről. Nem minden esetben tudja a cég helyi vezetése szakmailag felügyelni ezen feladatokat. Szerencsére nincs is szükség arra, hogy a vezetés naprakész könyvelési, adózási ismeretekkel rendelkezzen: a könyvelés kiszervezése többek között ezt a hiányosságot oldja meg.

Partnercégeink számára teljes körű bérszámfejtési, társadalombiztosítási szolgáltatást nyújtunk, valamint a bevallások, adatszolgáltatások elkészítésével és a szükséges nyilvántartások vezetésével. Vállaljuk bérszámfejtési folyamatok és TB ellátások átvizsgálását, a felméréstől kezdődően a javasolt változtatások napi szintű alkalmazásának bevezetéséig bezárólag.

Bérszámfejtési és TB ügyintézési tevékenységünket kis-, közép-, és nagyvállalatok, termelő és szolgáltató cégek számára egyaránt professzionálisan látjuk el. Kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

Kérdése van?

Telefonszám

+36 20 596 6205

Email

konyveles@ökolight.hu

Információ

Berényi Gabriella
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
3200 Gyöngyös, Püspöki út 30.