Irodavezetés


Az irodavezető az adott iroda életét koordinálja. Ehhez szükséges, hogy az adott iroda feladatait és folyamatait jól ismerje, mert így képes a megfelelő munkatársak számára a megfelelő feladatot kiosztani.

Az irodavezető munkája:

Az irodai folyamatokat ellenőrzi, nyomon követi. Kiosztja az irodai munkát az ott dolgozó - munkatársaknak, ellenőrzi a munkák elvégzését, ha szükséges beavatkozik egy-egy munkafolyamatba

Ügyel a határidők betartására. Folyamatosan nyomon követi a határidőket, azok betartását. Amennyiben határidő módosításra van szükség, eljár a megfelelő vezetői szinten.

Betartja és betartatja az ügyviteli folyamatokat és szervezi az irodai kommunikációt. Minden munkafolyamatot ismer, gondoskodik azok betartásáról. Az irodai belső és külső kommunikációt szervezi.

Tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, tárgyalópartnerekkel. Mind a cégen belüli más vezetőkkel, mind a külső partnerekkel tartja a kapcsolatot. Részt vesz a megbeszéléseken, beszámol az irodai tevékenységről.

Dokumentációt vezet. Gondoskodik az irodai dokumentációról az előírásoknak megfelelően.

Értekezleteket tart. Rendszeresen tart munkaértekezletet saját munkatársainak, ahol az irodai folyamatokat és munkákat részletesen megbeszélik, szétosztják.

Beszámol vezetőjének. Minden ügy kapcsán, amely az iroda munkájához tartozik, időről-időre beszámol saját főnökének. Statisztikai jelentéseket, beszámolókat, döntés előkészítő anyagokat készít.

Bízza ránk az Irodavezetést!

Kérdése van?

Telefonszám

+36 20 596 6205

Email

konyveles@ökolight.hu

Információ

Berényi Gabriella
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
3200 Gyöngyös, Püspöki út 30.